Het team

Het BOS-team breidt uit!

Van links naar rechts:
Sarah Coene (drama Large) - Lena De Baets (zang Medium) - Jonas Dick (drama Small en Medium) - Emma Maes (zang Small) - Merel Van Mol (dans Medium) - Annelies Goethals (dans Small) en Faye Bogaert (dans Large).
Niet op de foto:
Sherolyn Vandenbossche (creatieve leiding Extralarge en volwassenencompagnie)

Berdien

Berdien behaalde een Masterdiploma Theater- en Filmwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Graag wil ze zowel haar theoretische kennis als haar praktische ervaring uit het jeugdtheater doorgeven aan de jongeren van Based on Stage.

Theater en dans zijn haar grootste passies. Daarnaast werkt ze al leerkracht Nederlands op het Atheneum Mariakerke.

Amber

Amber studeerde af aan het MUDA, kunsthumaniora voor dans. Na haar opleiding studeerde ze 1 jaar dans in het London Studio Centre.

Na het vervolledigen van haar lerarenopleiding, is ze momenteel aan de slag als leerkracht Engels en geschiedenis.

Naast haar studies geeft ze dansles bij balletschool An Van den Broek. Amber hoopt met het lesgeven de creativiteit en passie bij jongeren te stimuleren.

Eva

Eva behaalde een bachelor in sociaal- cultureel werk. Haar passie voor podiumkunsten werd reeds opgewekt in de lagere school. Door haar opleiding en haar eigen ervaring met theater wil ze kinderen stimuleren om grenzen te verleggen in een speelse en creatieve omgeving.

Momenteel werkt Eva in het Sociaal Huis van Merelbeke.

Delphine

Delphine Van den Bossche ontdekte reeds vroeg haar passie voor zang en muziek. Op 7-jarige leeftijd zong ze de pannen van het dak in een kinderkoor en ontwikkelde ze haar talent verder in talloze musicalproducties van Theater Neon. Daarnaast volgde ze ook een klassieke zangopleiding.

Zelf staat ze ook nog regelmatig op de planken tijdens producties van het Gentse Cabaret waarin ze de backing vocals verzorgt.

In het dagelijkse leven is Delphine opvoedster, momenteel is ze werkzaam in de VIP-school te Gent.