Based on Stage VZW

Based on Stage is een jong en dynamisch team dat een jongerenwerking aanbiedt te Gent, waarbij kinderen en jongeren zich zowel op artistiek als persoonlijk vlak kunnen ontplooien. We zijn dan ook vol van enthousiasme en staan voor 100% klaar om deze uitdaging aan te gaan.
Daarnaast heeft Based On Stage ook al 6 jaar een volwassenencompagnie o.l.v. Sherolyn Vandenbossche. Deze groep brengt steeds zelf geschreven stukken die een mix vormen van theater, muziek en zang. Zij brachten al Hij houdt van mij, hij houdt niet van mij (2012), Tot de dood... (2016) en stonden de afgelopen Gentse Feesten met Sing! en Is dit nu later op de planken. Deze voorstellingen worden nogmaals gebracht in de Minardschouwburg. Zie ook 'Agenda'.

Concreet

Concreet geven wij iedere zaterdagnamiddag les. De kinderen en jongeren hebben van 14u tot 18u dans-, zang,- dictie- en dramalessen. Wij hebben ervoor gekozen om de kinderen in drie groepen te verdelen.

Small

Eerste leerjaar tot derde leerjaar.

Medium

Vierde leerjaar tot zesde leerjaar.

Large

Vanaf het eerste middelbaar.

Doelstelling

Aan de hand van dans-, zang- en dramalessen wil Based on Stage de sociale en culturele participatie van de leden stimuleren.

Wij willen een leeromgeving creƫren waar zelfstandigheid en zelfontplooiing bij het kind en de jongvolwassene centraal staan. Naast leer- en doelgerichtheid zal de nadruk steeds op ontspanning blijven liggen.

Based on Stage stelt een divers aanbod aan podiumkunsten voor. Met deze doelstellingen willen we graag het enthousiasme en het talent van ieder jong individu aanwakkeren.